Klajdi i nenes o djaleby Artur Dhamo Productions   3 years ago

37,716 views

197   4

Grupi i Lapardhase
Marres: Nazif Cela
Master Rekord: Artur Dhamo

___________________________________________________________________________________________________________________________
Kanali zyrtar i kantautorit dhe kompozitorit Artur Dhamo.
Pro Studio dhe produksione profesionale muzikore.
Vlorë, Shqipëri
Kontakt: [email protected]

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Kopimi apo riperdorimi i materialeve pa autorizimin e autorit do të pasojë ndjekje ligjore.
© 2016

Comments