HOMAZH PER LULJETA GJATAJby Artur Dhamo Productions   3 years ago

15,526 views

71   5

HOMAZH PER LULJETA GJATAJ

___________________________________________________________________________________________________________________________
Kanali zyrtar i kantautorit dhe kompozitorit Artur Dhamo.
Pro Studio dhe produksione profesionale muzikore.
Vlorë, Shqipëri
Kontakt: [email protected]
Facebook: facebook.com/artur.dhamo.7

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Kopimi apo riperdorimi i materialeve pa autorizimin e autorit do të pasojë ndjekje ligjore.
© 2016

Comments