Trix - Moj Zeshkanja imeby EvropaturistProduct   8 years ago

2,152,248 views

4,511   261

Produksioni Muzikor Evropaturist Ferizaj e editoi ket album i cili ka pasur shum sukses
per gjith kengtaret e ri qe deshirojn te editojn albume keng mund te lajmrohen ne numrin 044 130 160
dhe ne facebook http://www.facebook.com/profile.php?id=100001829597116

Comments