Artur Dhamo - Përse kështu (Festivali RTSH 1991)by Artur Dhamo Productions   6 years ago

68,931 views

381   15

Artur Dhamo
Festivali i RTSH 1991
Kenga Perse keshtu MUZIKA ARTUR DHAMO
TEKSTI DONIKA XHIXHA
KENDON ARTUR DHAMO
A, FILIPI H. SADIKAJ

___________________________________________________________________________________________________________________________
Kanali zyrtar i kantautorit dhe kompozitorit Artur Dhamo.
Pro Studio dhe produksione profesionale muzikore.
Vlorë, Shqipëri
Kontakt: [email protected]

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
© 2016

Comments